Am inceput activitatea in domeniul proiectarii in anul III de facultate, in cadrul biroului de arhitectura “Vlad Simionescu si Asociatii Arhitecti”. In cei 8 ani petrecuti alaturi de echipa condusa de dl arh Vlad Simionescu si d-na arh Raluca Buzdugan am avut ocazia sa lucrez la diverse proiecte rezidentiale si cladiri de birouri, locuinte individuale si amenajari de spatii comerciale. Din paleta foarte diversificata de lucrari, realizate pe parcursul a 9 ani, am acumulat suficienta experianta cat sa am curajul sa pornesc propria afacere.

Cu sprijinul si incurajarea fostilor mei sefi am deschis la inceputul anului 2014 biroul de arhitectura si design interior XTRUDE DESIGN si mi-am format propria echipa de tineri arhitecti si ingineri colaboratori.

Activitatile firmei acopera mai multe ramuri ale design-ului, avand ca principale activitati proiectarea si amenajarile interioare. Pe langa aceasta oferim servicii de branding si pictura pe diferite suporturi (pereti, panza, sticla, etc).

Proiectarea cuprinde servicii complete de consultanta, elaborare documentatie pentru obtinerea Autorizatiei de Constructie si proiect de executie detaliat.

Serviciile de amenajari interioare se adreseaza oricarui tip de proiect pornind de la faza de consiliere si ajungand pana la proiecte complexe cu simulari 3D si detalii de executie. Oferim consultanta online si telefonica, sedinte de shopping in care va sfatuim cum sa va creeati un spatiu armonios si echilibrat.

DSC_01160